For hvilken hårtype?

 • tykt og tungt hår

Hvad gør at den skiller sig ud?

 • ekstrakt af bambusskud
 • økologisk kendi olie

Udglattende hårolie til viltert hår, der er udsat over for krus. Hårolie i Bamboo Smooth Kendi Oil-linjen. Der er to styrkende hårolier. Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment forventes at styrke håret, sikre glans, beskytte mod skadelige solstråler og varme, og lette styling. Det andet produkt (Bamboo Smooth Kendi Dry Oil Mist) har form af en olie-mist.

Bamboo Smooth Pure Kendi Oil – førstehåndsindtryk

Bamboo Pure Kendi Oil er et hårolie præparat med en moderat pris. Den er let at finde takket være den karakteristiske flaske. Kombinationen af brunt og strågul farve med lys skrift er naturlig og ikke overdreven. Flasken indeholder 50 ml og var lavet med solidt og tykt plastik. Den er bekvem og nem at holde om, uden fare for skader. Bamboo Smooth Kendi Oil Treatment har en præcis og bekvem pipette. Plastikken stopper olierne fra at flyde over og at man får for meget af produktet. Bamboo Smooth Kendi Oil er et typisk olie-agtigt produkt med en smuk duft af frisk bambus og en farveløs formel.

Lær den bedre a tkende – virkningen

Bamboo Pure Kendi Oil er let og delikat. Den absorberes med det samme ind i håret og hovedbunden. Der er intet fedtet eller tynget hår hvis det påføres i moderate mængder. Det efterlader håret med en kort men behagelig friskhed. Bamboo Smooth Kendi Oil udglatter håret, giver glans, og reducerer flyvsk hår fra første brug. Håret er blødt og lysende.

Selv for langt hår, er blot et par dråber nok. Påføringen af Bamboo Smooth Kendi Oil øger dets effektivitet. Du kan bruge dette produkt på to måder – til hårolie behandling natten over eller på vådt hår lige efter hårvask. Afhængig af brugen, virker det som en intens genopbyggende behandling eller produkt til styling. Dets brug på hyppig basis:

 • fjerner kruset og flyvsk hår,
 • sikrer glans og fremhæver den naturlige farve,
 • forsegler hårets kutikula og styrker,
 • beskytter hårspidser,
 • giver varme- og UV-beskyttelse,
 • styrker, udglatter og gør håret elastisk,
 • forbedrer den vand-lipide barriere,
 • fjerner frie radikaler og beskytter håret mod skader.

Hvad indeholder Bamboo Smooth Kendi Oil?

Virkningen af Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment er en merit af komponenter der er rige på f.eks. omega fedtsyrer. Det indeholder økologisk kendi olie der udvindes af nødder fra kukui træet. Den anden nøgleingrediens er ekstrakt fra bambusskud rig på antioxidanter. Kendi Oil Pure Treatment indeholder seks ekstra olier – solsikkeolie, jojoba olie, grape frøolie, olivenolie, avocado olie og passionsfrugt olie. Produktet er fri for parabener, phthalater, gluten og stabilisatorer. Dog indeholder det phospholipide og mineralske ioner. Kompositionen er rig. Dog, på grund af silikone, passer Bamboo Kendi hair oil ikke til hovedbunden.

SJÆLDENT ANBEFALET FORDI: det ikke passer til hovedbunden, kan forårsage fedtede rødder hvis det påføres i større mængder, dets duft bliver ikke længe på håret, silikoner