For hvilken hårtype?

  • alle hårtyper

Hvad får det til at skille sig ud?

  • roucou olie i kompositionen

Alsidig hårolie til alle hårtyper. Let serum mod flyvsk og kruset hår. Essential Hair Care OI/OIL er et universelt og praktisk produkt. Det indeholder roucou olie der kun findes i Davines produkter. Takket være dette, er håret plejet, lysende, disciplineret og genoprettet med et sundt udseende.

Essential Haircare OI/OIL – førstehåndsindtryk

OI/OIL Absolute Beautifying Potion er dyr. Særligt når der kun er en kapacitet på 50 ml. Det er farveløst og har en standard olieagtig tekstur. Dens duft er sød og intens. Davines Essential Hair Care OI/OIL er let at genkende takket være den karakteristiske flaske. På den brede og handy, gennemsigtige flaske er der placeret en simpel mærkat i sort og hvid. Den sorte prop er beskyttet med en pumpe.

Lær den bedre at kende – virkningen

Essential Haircare OI/OIL er et produkt der er sværere at påføre på håret. Det er tykt nok til at være bedst til at blive påført på vådt hår. På samme tid, er det løbende nok til at have en let formel. Uanset hvad, er det let at bruge for meget af den. Davines OI/OIL påført i overdrevne mængder vil tynge håret ned, forårsage fedtede rødder og fjerne volumen fra håret. Dog, hvis håret behandles med en lille mængde af Absolute Beautifying Potion bliver det synligt glattere og mere levende.

Davines hair oil kan bruges til styling og lige efter. For fint hår, er en portion nok. For tykt hår, kan der bruges op til 3 doser. Derudover er produktet bedst at påføre på fugtigt hår lige efter hårvask. Det er fordi dets påføring efter tørring af håret bliver lidt sværere. OI/OIL giver:

  • håret universel pleje,
  • genopretter sundhed, glans, udglatning og volumen,
  • disciplinerer håret og letter frisering,
  • danner et beskyttende lag,
  • gør tørretiden hurtigere,
  • forhindrer aldring af håret,
  • beskytter mod solstråling.

Hvad indeholder Absolute Beautifying Potion?

De alsidige egenskaber ved Davines OI/OIL er en merit af en ingrediens. Det er et komponent der er karakteristisk for hele linjen, hvilket er roucou olie der er udtrukket af røde frugter fra træer i Amazonregnskoven. Ingrediensen er rig på intense, naturlige antioxidanter. Absolute Beautifying Potion består af solsikke frøolie og buriti olie. Essential Haircare OI/OIL indeholder også en blanding af silikone olier. Deres navn indeholder et sæt af lette og tunge silikoner. Disse er dem der gør at produktet ikke passer til hovedbunden.

SJÆLDENT ANBEFALET FORDI: høj pris, lille kapacitet, ikke passende for hovedbunden, indeholder masser af silikone, kan forårsage fedtede rødder og tynger håret ned, dets konsistens gør påføring svært