Rangliste - De Bedste Hårolier

De bedste hårolier

Hvis du kigger efter den bedste måde at pleje dit hår på, så prøv hårolie behandling. Naturlige hårolier indeholder masser af værdifulde egenskaber og komponenter, som er essentielle for hårpleje. Disse giver ikke blot håret blødhed. De består af forskellige egenskaber, som du slet ikke havde regnet med. Der er ingen måde hvorpå du kan modstå håroliernes virkning når først du prøver dem. Mød de bedste hårolier.

 

Cupuacu smør (Theobroma Grandiflorum Seed Butter)

Hårsmør også kaldt for “vegetabilsk lanolin”. Den har en karakteristisk høj mængde af phytosteroler, som i strukturen er tætte med den intercellulære lumper i vores hår. Denne smør er værdsat for styrkning af den vand-lipide barriere i hovedbunden og for at bevare vandet. Den blødgør, forbedrer elasticitet og genopbygger. Oveni købet fjerner cupuacu smør inflammationer og lindrer irritationer. Den er også regnet for at være et naturligt UV-filter.

Sheasmør (Butyrospermum Parkii Butter)

Typisk for sheasmør er dens balance mellem mættede og umættede fedtsyrer, hvis mængde næsten er den samme. Det er et mildt solfilter og en perfekt kilde til vitamin A, E og F. Den udglatter, hydrerer, styrker og genopretter elasticiteten. Sheasmør dækker håret med et beskyttende lipid lag, så håret er beskyttet og plejet.

Arganolie (Argania Spinosa Kernel Oil)

Også kaldt “Marokkos flydende guld” på grund af dets oprindelsesland og lave indhold af mættede syrer. For at udvinde 1 liter arganolie, kræves der 30 kg frugter, og dette forklarer den høje pris. Denne olie indeholder intense antioxiderende egenskaber, så den kan bruges som et anti-age produkt til håret. Den har en antiinflammatorisk, lindrende og beskyttende virkning. Derudover er arganolie anbefalet som et naturligt varmebeskyttende produkt til styling. Den passer til beskyttelse af hårspidserne.

Babassuolie (Orbignya Cohune Seed Oil)

Hvad angår komposition, er den næsten den samme som kokosolie. Dens konsistens minder om hårsmør, smelter ved kontakt med huden. Den giver blødhed, forbedrer hydration og genopretter den naturlige beskyttende lipide barriere. Babassusmør er et perfekt blødgørende middel, letter frisering, udglatter og beskytter hårspidser mod spaltning.

Siberisk fyrretræsolie (Pinus Sibirica Nut Oil)

Udvundet fra siberisk fyr der vokser i hjertet af den reneste skov. Siberisk fyrretræsolie er alsidig. Den har genopbyggende egenskaber, begrænser den skadelige virkning fra ydre faktorer, og har en positiv indflydelse på hovedbundens tilstand. Den fjerner skæl og toksiner, og virker antioxiderende. Håret bliver elastisk, hovedbunden bliver renset, inflammationer bliver lindret og håret bliver styrket.

Jojobaolie (Simmondsia Chinensis Seed Oil)

Er en exceptionel hårolie, der faktisk er en voks. Indeholder mange vitaminer (inklusiv vitamin F) og squalen, så den nærer, gør håret elastisk og hydreret. Den styrer udskillelsen af talg i hovedbunden, styrker den intercellulære lumber og forhindrer tørhed.

Kokosolie (Cocos Nucifera Oil)

Fejlagtigt antaget for at være den rette olie til tørt og skadet hår. Indeholder masser af mættede syrer, så den er bedst for beskyttelsen af hår med lav porøsitet. Den trænger dybt ind i hovedbunden og nærer. Den er hypoallergen og beskytter både hovedbunden og håret mod skadelig sol.

Macadamiaolie (Macadamia Ternifolia Oil)

Hårolie der er rig på vitamin A, B, E og mineraler. Fugter, beskytter, genoprettet elasticitet og lindrer inflammationer. Den er en allieret for hår der er tørt, skadet og mangler glans. Den genopbygger, nærer og forbedrer synligt hårets udseende. Macadamia olie absorberes perfekt af de dybe lag i huden.

Marula olie (Sclerocarya Birrea Seed Oil)

Naturlig Marula olie er rig på aktive ingredienser der støtter hårpleje. Den har en intens antioxiderende virkning, fjerner frie radikaler og styrker den lipide barriere i huden. Takket være denne olie, bevarer håret et konstant niveau af hydration i håret, som bliver elastisk og stærkt. Marula olie beskytter mod nedbrydning af kollagen. Håret er blødt, silkeagtigt og glansfuldt.

Mandelolie (Prunus Amygdalus Dulcis Oil)

I kosmetologi bruges sød mandelolie, der er rig på to værdifulde vitaminer for vores krop – E (en stærk antioxidant) og A (styrker håret). Den passer til hår med medium porøsitet der kan være svagt og har problemer med hydration. Den forbedrer blodcirkulationen i huden, lindrer inflammation og beskytter hovedbunden mod den skadelige virkning fra ydre faktorer, som sol, vind eller toksiner. Mandelolie nærer, stimulerer cellefornyelse, genopretter elasticitet og giver glans.

Monoi olie (Tiare Flower Extract + Cocos Nucifera Oil)

Opblødning af tahitianske Gardenia blomster i kokosolie, som på gammelt tahitiansk betyder “parfumeret olie”. Den kombinerer den utrolige duft af eksotiske blomster med fantastiske plejende egenskaber. Den støtter den helbredende proces af hudinflammationer, beskytter mod ydre miljøfaktorer, øger elasticiteten og styrker synligt håret. Indeholder squalen, et komponent der også findes i huden, hvilken er derfor at denne olie tolereres så godt af huden. Den genopbygger tørt hår og beskytter mod spaltede spidser. Monoi olie forhindrer mekaniske skader på håret (ved frisering) og udglatter.

Castorolie (Ricinus Communis Seed Oil)

Udtrukket fra frøer af tropiske castorolie planter, som i mange haver er kultiveret for hvordan den ser ud. Som den eneste olie, består den af ricinusoliesyre og med en fordelagtig virkning på håret. Den stimulerer hårvask, forhindrer overdreven hårtab, styrker og sikrer opulent glans. Hyppigt brugt i hudplejen for at fjerne irritationer og skæl.

Avocado olie (Persea Gratissima Oil)

Olien med syv vitaminer: A, B, E, H, K, PP og F. Den er rig på umættede fedtsyrer, aminosyrer og proteiner. Avocadoolie er hypoallergen, udglatter og nærer selv de dybeste lag af huden. Den hjælper med at hele problematisk hud og plejer hår med medium porøsitet. Avocadoolie bevarer vandet i epidermis, så det vedligeholder et stabilt niveau af hydration i hårcellerne. Genopretter elasticiteten og giver blødhed.

Passionsfrugt olie (Passiflora Edulis Seed Oil)

Hårolie med en dobbelt så stærk antioxiderende virkning som arganolie, der gør det til den bedste olie med anti-age egenskaber. Den er rig på essentielle fedtsyrer, men også vitamin A, C, K og E, og kalcium, kalium og phosphor. Passionsfrugt olie regulerer udskillelsen af talg og glans.

Bomuldsfrø olie (Gossypium Seed Oil)

Selvom det er en mindre kendt hårolie, er den opmærksomheden værd. Bomuldsfrø olie indeholder masser af umættede fedtsyrer, så den gør genopbygningen hurtigere og beskytter effektivt mod den skadelige virkning af ydre faktorer. En modgift for hudproblemer. Den nærer og fugter perfekt, og lindrer irritationer. Bomuldsfrø olie virker godt på tørre hårspidser.

Aften Primula olie (Oeonthera Biennis Seed Oil)

Indeholder en exceptionel stor mængde værdifulde vitaminer og fedtsyrer, på trods af at den udvindes fra en almindelig plante. Den har anti-age egenskaber på huden og håret, takket være antioxidanter, bevarer elasticiteten, jævnheden og skønheden ved håret, men fjerner også alle inflammationer og forbedrer arbejdet i talgkirtlerne. Perfekt olie til tørt hår.