Rangliste - De Bedste Hårolier

Hvad bør du vide om hårolie behandling?

Hårolie behandling har opnået en masse popularitet. Den erstatter effektivt traditionelle balsam og masker. Hår oliering baseret eksklusivt på naturlige hårolier. Det er en af de mest alsidige metoder. Perfekt for kvinder, mænd og endda børn. Effekterne er fantastiske, koster meget lidt og kan udføres på flere måder.

Mød hårolie behandling. Se med dine egne øjne hvordan din yndlingsbalsam ikke længere er uerstattelig. Hårolier har en dybere og mere alsidig virkning. Produkterne der er tilgængelige på markedet er typisk fyldt med silikone. Dette betyder at deres virkning på håret kun er overfladisk. Hårolie behandling giver næring og genopbygning på indersiden.

 

HVAD ER HÅROLIERNES VIRKNING?

Egenskaberne ved hårolier er forskellige. Effekterne afhænger af valget. Blandt naturlige hårolier, er der både dem der er meget genopbyggende og dem der fokuserer på et specifikt problem, som skæl eller psoriasis. Alle olierne hydrerer, styrker den naturlige barriere og nærer. De kan fremme hårvæksten, forhindre hårtab, mørkne eller endda beskytte mod spaltede spidser.

Vidste du at…?

Naturlige hårolier indeholder masser af værdifulde ingredienser. Disse er fedtsyrer der danner en naturlig lipid barriere i håret, nærende vitaminer og mineraler, antioxidanter, phytosteroler og meget mere.

Hårolier kan blive inddelt til:

 • kold- og varmpressede,
 • raffinerede og uraffinerede,
 • naturlige eller økologiske (med certifikat),
 • tørrende, semi-tørrende eller ikke tørrende,
 • for hår med lav, medium eller høj porøsitet.

Den bedste virkning kommer fra olier der er koldpressede og uraffinerede. Disse bruges typisk i kosmetologi. Høje temperatur og renseprocedurer forårsager værdifulde nærende ingredienser der skal vaskes ud.

HVORDAN UDFØRES HÅROLIE BEHANDLING?

Hår oliering er en behandling der er fokuseret på forbedring af hårets tilstand gennem naturlige olier. olierne virker på inder- og ydersiden af håret. Den styrer processerne i hovedbunden, så de styrker håret på mange forskellige niveauer og virker meget bedre end andre produkter.

Hvordan bør du udføre hår oliering?

Når det kommer til hårolie behandling, er hyppigheden af yderste vigtighed. Permanente ændringer kan ikke observeres efter bare første brug. Den mest relevante er, at hårolie hyppigt skal påføres, helst før hver hårvask, men det er ikke den eneste metode.

Vi differentierer mellem to basale hårolie behandlingsmetoder:

 1. Tør hårolie behandling
  Du påfører olien direkte til tørt hår. Normalt udført før hårvask. Hvis du har en let olie, kan du påføre den på tørt hår, for eksempel i løbet af dagen.
 2. Våd hårolie behandling 
  Her påfører du olie på vådt hår. Oftest udført efter hårvask og før føntørring. Håret kan også være vådt før hårvask og så kan du påføre olien.
 3. Hårolie behandling i en skål 
  Bland vand med din yndlingsolie i små mængder i en bred skål. Læg dit hår i blød i den færdige banding. På denne måde fordeles olien ligeligt på håret.

Selvfølgelig kan hårolie behandlingsmetoder kombineres. Du kan udføre tør hår oliering eller våd hår oliering natten over. Om morgenen vasker du dit hår. Derudover kan hårolie bruges en time før eller kun efter hårvask. Du kan også bruge olie når du vil style eller sætte dit hår der er blevet vasket, for eksempel, dagen før. Hårolier er bestemt universelle og der er ingen specifikke instruktioner til deres brug. De virker på hele hårlængden, bare på hovedbunden eller for at beskytte hårspidser.

Bare husk på en ting. Vand og høje temperaturer gør det nemmere for olien at trænge ind i de indre hårstrukturer. Det sker fordi hårets lag af kutikula derfor er åbent og sikrer bedre absorbering. Hvis du ønsker dybdegående genopbygning, så vælg en oliebehandling natten over, våd hårolie behandling og beskyt dit hår med et varmt håndklæde.

Til sidst, nogle nyttige facts om hårolie behandling!

 • Hårolier behøver ikke at blive vasket ud med noget specielt. Bare vask dit hår som normalt.
 • Hårolie behandling tager ikke mere end et par minutter. Det afhænger af dine færdigheder.
 • Du kan vælge ud fra tusindvis af hårolier. Det inkluderer de store mærkers hårolier.
 • Hårolie behandling forårsager ikke fedtet hovedbund. Det stik modsatte, faktisk – den kan mindske det.
 • Det er en helt sikker behandling. Uanset metoden, olien, mængden og tidspunktet for påføring.
 • Hårolier kan købes hvor som helst. I supermarkeder, semi-færdige produkter eller apoteker.