For hvilken hårtype?

  • alle hårtyper

Hvad får den til at skille sig ud?

  • anbefalet til professionel brug
  • tofaset formel

Hårolien lavet til professionelle. Matrix Oil Wonders Sharp Cut Oil beriget med arganolie. Den forventes at synligt nære og udglatte håret. Takket være denne, er trimning lettere uanset hårtype. En af hårolierne i Matrix Oil Wonders-linjen. Der er olier fra hele verden – indisk amla, egyptisk hibiscus og murumuru fra Amazonregnskoven.

Matrix Oil Wonders Hair Oil – førstehåndsindtrykket

Prisen er overkommelig. Oil Wonders Sharp Cut Oil har en indpakning ligesom de andre olier i denne linje. Den gyldne og sorte plastikflaske med en kapacitet på 125 ml er udsmykket med symmetrisk placerede dråber. Til en påføring, kan du bruge en bekvem forstøver. Derudover virker sprayformen rigtig godt, da Matrix Sharp Cut Oil er meget tynd. Den karakteristiske ting om det, er den to-fasede formel. Den har en frisk og blid, blomsteragtig duft. Desværre fordufter aromaen nemt.

Lær den bedre at kende – virkningen

Matrix Oil Wonders Sharp Cut Oil er let. Den delikate mist dækker håret jævnt på hver centimeter, ligesom resten af olierne i denne linje. Hårolierne absorberes perfekt uden at tynge ned. Dog, hvis håret sprayes med en overdreven mængde af olie, kan det resultere i kruset hår. Brug produktet i normale mængder, og så vil du give håret en udglatning og lette frisering.

Oil Wonders Sharp Cut Oil er et tofaset produkt. Før brug, så ryst den kraftigt. Spray et par gange fra afstand på lettere fugtigt og vasket hår. Friser håret og fortsæt med trimmeren. Den korrekte brug af Matrix Oil Wonders Sharp Cut Oil:

  • beskytter trimmede hårspidser fra at spalte,
  • blødgør, udglatter, hydrerer og sikrer glans,
  • letter trimninger der kan være mere præcise,
  • fjerner problemer med kruset og viltert hår.

Hvad indeholder Oil Wonders Sharp Cut Oil?

En antik hemmelighed ved smukt hår, er ikke længere en hemmelighed. Matrix Sharp Cut Oil optrevler det hele takket være den gode komposition. Det vigtigste er arganolie der udtrækkes fra træet der kun findes i Marokko. Desværre er det den eneste naturlige ingrediens i kompositionen. Majoriteten her består af kunstige ingredienser, silikone, konserveringsstoffer og dufte. Alt dette gør at Matrix Sharp Cut Oil ikke passer til brug i hovedbunden. Den skal påføres i en fornuftig mængde på halvdelen af hårlængden og ned. Særligt irritationen der skabes af alkoholer i formlen, kan det resultere i kruset hår og øget hårets porøsitet.

SJÆLDENT ANBEFALET FORDI: i overdrevne mængder forårsager det kruset hår, flere skadelige alkoholer, silikoner og flere tilføjelser end olier, passer ikke til hovedbunden, kun overfladisk virkning.