For hvilken hårtype?

  • modent, gråt, farvebehandlet hår

Hvad får den til at skille sig ud?

  • Tsubaki olie
  • lavet til at forhindre aldring af håret

Naturlig anti-age hårolie. En del af de multifunktionelle produkter baseret på Gold Oil Essence, hvis komposition er inspireret af traditioner i det fjerne Østen. Ifølge producenten skal den forhindre primære tegn på aldrig af håret – nære i dybden, kontrollere niveauet af hydration, beskytte hårfarven og give en opulent glans.

Montibello Hair Oil – førstehåndsindtrykket

Gold Oil Essence The Tsubaki Oil koster en hel del. Det er en af de dyrere hårolier. På grund af dets udseende, er der ingen der gør at den skiller sig ud. Plastikflasken i en støvet lyserød farve med en guldfarvet prop er elegant. Den præsenterer sig selv ret godt og har en bekvem pumpe der gør påføringen langt nemmere. Denne Montibello hårolie er tilgængelig at købe i to forskellige kapaciteter: 130 ml og den mindre med 30 ml. Den har en karakteristisk blomster- og frugtagtig intens aroma. Olien i sig selv er tyk, fedtet og fuldendt med en svag pink farve.

Lær den bedre at kende – virkningen

Montibello The Tsubaki Oil er tykt men tynger ikke ned, eller gør håret fedtet, og absorberes godt. Den efterlader håret med en dejlig duft. Efter påføring af Montibello Gold Oil Essence Tsubaki Oil, er håret jævnt, glansfuldt og blødt at røre ved. Det er nemmere at style og frisere.

En lille mængde er nok til at dække hele håret, så denne hårolie er meget effektiv. Særligt når det bruges på fugtigt hår. Brug også Montibello Gold Oil Essence på tørt hår og til hårolie behandling. Hyppig påføring vil:

  • genoprette pH-strukturen af epidermis,
  • nære og styrke kutikulaen der dækker håret,
  • forsegle kutikula og hjælpe med at opretholde hydration,
  • hjælpe med at fjerne inflammationer i hovedbunden, skæl og irritationer,
  • garanterer beskyttelse mod solstråling,
  • gør hårfarven mere intens og sikrer opulent glans.

Hvad indeholder Montibello The Tsubaki Oil?

Den nævnte virkning af Montibello Hair Oil er merit af en ingrediens. Den indeholder Tsubaki olie der udtrækkes af Camellia japonica, som blomstrer selv i ekstremt vintervejr. Dets frø er rige på beskyttende og nærende ingredienser. Desværre er dette den eneste olie i Montibello Gold Oil Essence The Tsubaki Oil. Den betydelige fordel ved kompositionen er silikoner, konserveringsstoffer og ingredienser der absorberer UV-stråling. Analyse af komponenterne viser at denne hårolie ikke passer til hovedbunden. Silikone kan forstyrre ordentlige funktion og forstoppe porer.

SJÆLDENT ANBEFALET FORDI: den passer ikke til hovedbunden, kan tilstoppe porer, kompositionen er fuld af silikoner og konserveringsstoffer, er dyr, indeholder kun en naturlig olie