den bedste hårolie - NanoilFor hvilken hårtype?

  • hår med lav porøsitet, medium porøsitet eller høj porøsitet

Hvad får den til at skille sig ud?

  • det eneste produkt der matcher en af tre typer af hår porøsitet,
  • indeholder omhyggeligt udvalgte naturlige olier,
  • hæmmer hårtab og fremmer hårvæksten.

Nanoil hårolie er tilgængelig i tre version for skellige typer af porøsitet. På denne måde kan enhver kvinde (selvom mænd også kan bruge den) vælge en olie der er perfekt for deres hår. Vores hår er forskelligt når det kommer til struktur, hvilket, afhængigt af tilstanden, er mere eller mindre tæt. Du kan have en ud af tre typer af porøsitet, hvoraf høj porøsitet betyder svag og grov hårstruktur. Ved at bestemme hårets porøsitet, kan du vælge den bedste oliebaserede behandling til dit hår. Nanoil hårolie er en varm favorit hos kvinder i hele verden.

Nanoil hårolie – førstehåndsindtryk

Der er små produkter der, ud over udseendet, også er godt lavet. Hver Nanoil hårolie er et elegant produkt der kan bruges med stor fornøjelse. Flasken er lavet med solidt mørkt glas og holdt i et minimalistisk look. Der er også nogle referencer til naturen – proppen i træ med en udskåret pipette på toppen, og noget luksuriøst – bred, gylden pumpe. Flasken indeholder 100 ml og en praktisk afmærker der viser mængden af olie tilbage i flasken. Måske er Nanoil hårolie ikke en mulighed for håndbagage, men det er ikke så stort et problem når du får høj kvalitet. Inde i flasken er der en semi-flydende, let olie med en blid og mild duft.

Lær den bedre at kende- virkningen

Første brug viser allerede virkningen af Nanoil hårolie. Den absorberes perfekt og den fjerlette formel er en umådelig stor kvalitet. Det er ikke nødvendig med en stor mængde af olie for påføring, den tynger ikke ned eller giver fedtede rødder, mens den trænger dybt ind i håret og lagene af hovedbunden. Formlen er effektiv og efterlader håret silkeblødt efter første brug. Nanoil hårolie behandling anbefales at udføres på hyppig basis for at give håret hydrering og næringsstoffer. Du bør helst gøre det sammen med hver hårvask ved at justere metoden til dig selv: på fugtigt hår for intens virkning, på tørt hår for at lette styling, eller i løbet af dagen for at udglatte håret og give det en lysende glans. Påføringsmetoden for Nanoil hårolie er uovertruffen.

  • Nanoil for hår med lav porøsitet fokuserer på at regulere processerne i hovedbunden, genoprette en ordentlig pH og forhindrer fedtede rødder. Den gør tørretiden hurtigere og forhindrer vandtab for at fremhæve den naturlige hårtekstur.
  • Nanoil for hår med medium porøsitet har en styrkende virkning, giver håret alsidig næring, reparerer skader og forsegler hårets kutikula. Olien forhindrer yderligere skader på håret, udglatter, fjerner kruset hår og fremhæver spolen. Oveni dette, forhindrer den spaltede spidser og overdreven hårtab.
  • Nanoil for hår med høj porøsitet er en intens genopbygning til håret, styrker den beskyttende vand-lipide barriere, udfylder mangler i hårstrukturen. Den forsegler hårets kutikula, så håret bliver blødt, glat og ordentligt hydreret. Det forhindrer hårtab, spaltede spidser, beskytte rhåret mod sol og varme mens det også forskønner det.

Efter 3-4 uger vil dit hårs udseende ændre sig ud over dine forventninger. Afhængig af den version du har valgt, kan Nanoil hårolie målrettes forskellige hårproblemer, der er typisk for hår med forskellige typer af porøsitet. Hver gang er resultatet det samme – sundt, lysende og stærkt hår der vokser hurtigere, falder mindre ud og er beskyttet mod ugunstige faktorer.

Hvad indeholder Nanoil hårolie?

Alle egenskaber ved Nanoil hårolier er et resultat af omhyggeligt udvalgte komponenter. Der er naturlige olier med mættede og umættede fedtsyrer (inklusiv omega) i kompositionen. For at lave de tre hårolier er der brugt naturlige olier med værdifulde egenskaber:

  • sød mandelolie, arganolie, fyrretræsolie, kokosolie, aften primula olie, avocado olie, passionsfrugt olie, macadamia olie, babassuolie, sheasmør, castorolie, marula olie, jojoba olie, bomuldsfrø olie og monoi olie.

Dog er det ikke alt, når det kommer til kompositionen af Nanoil hårolie. Seks eller ni (afhængig af versionen) olier i komposition gør allerede formlen god nok. Derudover er produktet fri for parabener og silikoner. Det indeholder ekstra fremhævende komponenter som vitamin E, UV-filter, baicapil, vitaminer og panthenol. Dette betyder at Nanoil hårolie, uanset hvilken version, er et helt naturligt præparat med alsidig virkning.

ANBEFALET FOR: en sammensætning af de bedste hårolier i kompositionen, matchende hår porøsitet, innovative ingredienser til stimulation af hårvækst og med virkning der hæmmer hårtab, let formel, behagelig duft, unikt og elegant design, alsidig virkning, ingen begrænsninger for påføringsmetode.