For hvilken hårtype?

  • alle hårtyper der er udsat over for krus

Hvad får den til at skille sig ud?

  • indeholder Rosa Damascena blomsterolie
  • passer til hovedbunden

Hårmaske i form af ren olie. Anbefalet til kruset og tørt hår. The Rose Oil er en del af en exceptionel BC Oil Miracle Line. Hvis den bruges på hyppig basis, hjælper den med at fjerne skadet hår. Den sikrer blødhed og tæmmer vilter hår.

BC Oil Miracle – førstehåndsindtrykket

Prisen er rimelig, særligt når man sammenligner med konkurrenter. Hårolien har et interessant design. En handy og let plastikflaske med en kapacitet på 100 ml har form af en dråbe – den er bredere i den nederste del og blive smallere op mod den øvre del. Det hele er holdt i farven pink. BC Oil Miracle Rose Oil er farveløs, vandet og fjerlet. Dens duft er fin og med en intens rose-agtig aroma. Påføringen kan være svær på grund af mangel på applikator. Plastikproppen med det lille hul er ikke en særlig praktisk løsning til et produkt af denne type.

Lær den bedre at kende – virkningen

BC Oil Miracle Rose Oil absorberes godt. Det er et alternativ til tunge hårmasker da den er lettere at bruge. Den efterlader håret blødt og let. The Rose Oil påført på tørt hår kan tynge det ned på trods af den fjerlette formel. Dog bliver frisering meget lettere.

En påføring kræver ikke meget produkt. Schwarzkopf BC Oil Miracle Rose Oil passer, i teorien, til brug i hovedbunden. Dog er dens påføring ikke så nem som den ser ud til, på grund af en besværlig applikator. Denne mangel gør olien ineffektiv og gør at den løber hurtigt tør. Uanset hvad, vil en hyppig påføring på håret:

  • dække håret med et delikat lag,
  • nære og berolige hovedbunden,
  • sikre et ordentligt niveau af hydration,
  • udglatte, genoprette elasticitet, styrke og give glans,
  • tæmme viltert hår,
  • forebygge tørhed.

Hvad indeholder Oil Miracle Rose Oil?

Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle Rose Oil er en hårolie med to værdifulde ingredienser – vild rose olie for genoprettelse af fugt og Rosa Damascena blomsterolie i høj kvalitet. Derudover består BC Bonacure Rose Oil af abrikoskerneolie , rig på essentielle vitaminer. Dog indeholder produktet nogle milde silikoner, der er lette at vaske ud, men gør at produktet ikke passer til hovedbunden. Særligt da der i kompositionen er skadelig alkohol der kan irritere huden. BC Oil Miracle Rose Oil er opmærksomheden værd hvis det ikke var for de sidste komponenter.

SJÆLDENT ANBEFALET FORDI: der er ingen bekvem applikator, indeholder alkohol der kan udløse hudirritationer, silikone i kompositionen, tynger ned når det påføres til tørt hår