For hvilken hårtype?

  • alle hårtyper

Hvad får den til at skille sig ud?

  • originale indiske olier,
  • kombinerer flere urter

Hårolie, der er kendt over hele verden takket være dens egenskaber, kombinerer virkningen af 5 naturlige olier og 18 værdifulde urteekstrakter. Sesa hårolie forhindrer overdreven hårtab, fjerner skæl og stimulerer hårvækst. Også tilgængelig i Sesa Plus-versionen med ekstra antibakterielle egenskaber.

Sesa Hair Oil – førstehåndsindtrykket

En af de mest prisvenlige hårolier med stor popularitet. Prisen er rimelig, men påvirker udseendet. Designet for Sesa Oil Long & Nourished Hair er ikke opløftende. Den gyldne og røde boks ser tacky ud. Den hvide, brede plastikflaske med den store prop kunne se bedre ud. Olien i sig selv er mørkegrøn og har en løbende formel. Den flydende Sesa hårolie er let at genkende takket være duften. Den urteagtige og kemiske duft er intens og kvælende. Desværre er flasken ikke udstyret med nogen applikator.

Lær den bedre at kende – virkningen

Kshir Pak Vidhi Sesa skaber ingen problemer med påføringen. Olien er let, absorberes perfekt og tynger ikke ned. Efter første brug, er håret blødt, glat og næret. Bare en påføring natten over er nok til at mærke forskellen i hårets tilstand. Sesa Oil er en balanceret blanding af urter og olier der matcher håret.

Det anbefales at gnide Sesa ind i hovedbunden. Kombineret med massage har den en mere intens virkning. Den kan påføres på hele hårets længde eller blot på nogle af delene. Den løbende formel og brede hul i flasken gør produktet let at spilde. På grund af dette, er hårolien ikke så effektiv, selvom du ikke behøver meget af det for påføring. Uanset hvad, så vil hyppig brug på hår og hovedbund:

  • hæmme overdreven hårtab,
  • stimulere hårvækst,
  • fjerne skæl og forhindre det i at opstå igen,
  • styrke og nære hårsække,
  • give håret elasticitet, glans og modstandskraft.

Hvad indeholder Sesa Oil Long & Nourished Hair?

Der kunne siges en masse om kompositionen af dette produkt. Det indeholder en sammensætning af nærende urter og vegetabilske olier, der udløser af mælkeproteiner. Sesa hair oil har i kompositionen fem naturlige olier – sesamolie, kokosolie, citronolie, hvedekimolie og nilibhrugandi olie. De forstærkende komponenter er 18 ekstrakter fra værdifulde indiske olier. Blandt mange, bringraj, brahmi, Neem og jasmin. Kompositionen har ingen kunstige forbedringer. Du kan nemt bruge det i hovedbunden for hår oliering natten over.

SJÆLDENT ANBEFALET FORDI: ubehagelig og intens duft, ingen applikator, indpakningen opfordrer ikke til køb, ikke effektiv