For hvilken hårtype?

  • tørt og skadet

Hvad får det til at skille sig ud?

  • kaviar ekstrakt,
  • baseret på Age-Control Complex

Dybdegående, fugtende og nærende behandling i form af en hårolie. Det høje indhold af omega-3 fedtsyrer er essentielt for svagt hår. Alterna Caviar Omega [+] Nourishing Oil virker som en antioxidant, så den forhindrer mere forurening af håret. Complex Caviar Anti-Aging-linjen er baseret på certificerede vegetabilske ingredienser.

Alterna Caviar – førstehåndsindtryk

Den første overraskelse er prisen. At købe bare en enkelt flaske med en kapacitet på 50 ml, vil du har gjort en del skade på dit budget. Alterna Caviar Omega [+] præsenterer sig selv elegant og solidt. En bred, violet flaske lavet med tykt glas og er meget bekvem. Proppen af sølv er udstyret med en bekvem pipette, i teorien. Desværre, lige efter første åbning af flasken, er det umuligt at sætte pipetten tilbage uden at spilde olien. Olien er en smule løbende, har en let formel og behagelig duft.

Lær den bedre at kende – virkningen

Alterna Caviar Omega Nourishing Oil er et let præparat. Det absorberes perfekt af håret og efterlader ikke noget fedtet lag. Efter første brug, er håret blødt at røre ved. Det udglatter håret, så det er lettere at frisere. Derudover, trænger det ind i den indre hårstruktur, og ikke kun overfladen. Producenten anbefaler at Alterna Caviar Omega [+] påføres på fugtigt eller tørt hår. Det bør udføres efter vask af håret. Der er intet behov for at rense produktet ud. Dog, hvis det påføres i overdrevne mængder, kan det gøre håret tungt. For en enkelt påføring, har du brug for en meget lille mængde. Af denne årsag, er Alterna Caviar Nourishing Oil et effektivt produkt. Brugt efter hver hårvask:

  • kontrollerer den niveauet af hydrering,
  • udglatter det beskyttende lag,
  • giver silke-blødhed og gør håret tykkere,
  • hæmmer aldringsprocesserne,
  • forhindrer mat hår og udvasket farve,
  • giver elasticitet og letter styling.

Hvad indeholder Omega Nourishing Oil?

Alterna Caviar Omega [+] er universelt på grund af den høje koncentration af omega fedtsyrer der leveres af naturlige olier. Her er Abessinsk olie og perfekt hydrerende solsikke frøolie. Alterna Caviar Nourishing Oil har også ekstra ingrediens, for eksempel kaviar ekstrakt og algeekstrakt. Den præsenterede hårolie er rig på aminosyrer, vitaminsammensætningen A, C og D, og den beskyttende formel Color Hold. Derudover findes der også silikoner i betydelige mængder. Det er ikke gode nyheder, især når man overvejer at Alterna lovpriser deres produkter med at være økologiske og sikre.

SJÆLDENT ANBEFALET FORDI: prisen er for høj, indeholder overflødige silikoner, påføring i store mængder fjerner håret volumen, dårligt lavet applikator