For hvilken hårtype?

 • alle hårtyper, hår der falder ud og vokser langsomt

Hvad får det til at skille sig ud?

 • tyk tekstur
 • minkolie
 • stimulerer hårvækst

Hårolie elsket af beautybloggere. Den forventes at stimulere hårvæksten til et par centimeter om måneden. Indeholder perfekt udvalgte naturlige komponenter med styrkende og stimulerende virkning. Hollywood Beauty Castor Oil Hair Treatment er en oliemaske til hår, der hyppigt vælges af professionelle.

Castor Oil Hair Oil – førstehåndsindtrykket

En af de dyreste hårolier tilgængelige på markedet. Desværre matcher udseendet ikke prisen. Hollywood Beauty Castor Oil har en stor plastik-krukke med en kapacitet på 213 g. Indpakningen repræsenterer den dårlige kvalitet. Kombinationen af hvid og grøn, og en uheldig mærkat, er ikke opmuntrende. Mangel på applikator gør brugen af produktet svært. Særligt fordi Hollywood Beauty Castor Oil er ret tyk ved stuetemperatur. Det lette og cremede produkt opløses når det opvarmes. Der er ingen karakteristisk duft.

Get to know it better – virkningen

Hollywood Beauty Castor Oil er en fuldendt og tung hårmaske der er baseret på naturlige olier. Den absorberes ikke ved påføring og er svær at vaske ud. Overdrevne mængder tynger håret ned, klumper det og forårsager fedtet hovedbund. Hvad angår brug, er det et af de mindre bekvemme produkter.

Påføringen er problematisk. Den store ulempe er dens tykke tekstur og mangel på enhver applikator. En lille mængde af Hollywood Beauty Castor Oil varmes op før brug. Det passer ikke til påføring på hårets længde. Det anbefales kun til hovedbunden. Den bedste måde at bruge den, er natten over og altid før hårvask. Hyppig påføring:

 • stimulerer hårvækst,
 • nærer og hydrerer,
 • styrker hårsækkene og hårets struktur,
 • forebygger spaltede spidser,
 • beskytter mod ugunstig solstråling,
 • begrænser den skadelige virkning af ydre faktorer,
 • indikerer intense genopbyggende egenskaber.

Hvad indeholder Hollywood Beauty Castor Oil?

Egenskaberne ved Castor Oil Hair Treatment er en merit af naturlige olier. Den fordelagtige virkning på håret skyldes: castorolie for stimulation af hårvækst, jojobaolie for næring, saflorolie for beskyttelse af spidserne og kakaosmør for generel beskyttelse. Derudover indeholder produktet aloe ekstrakt og vitamin E. Et emne der kan skabe kontrovers, er en animalsk ingrediens. Hollywood Beauty Castor Oil indeholder minkolie. Paraffin er også en base her, hvilket ikke er helt sundt for håret. Takket være de to ingredienser, mister Castor Olie en del i mange hårelskeres øjne, på trods af at den der fri for konserveringsstoffer og silikoner.

SJÆLDENT ANBEFALET FORDI: indeholder minkolie, ikke så æstetisk udseende, svær påføring på grund af tynd tekstur, tynger ned, overdreven påføring er svært at vaske ud, passer ikke til brug på håret